Paris oui oui !!!

~ ~
Palais Royale : Stella McCartney window 

Υπάρχουν δεκάδες vintage stores στο Παρίσι, αλλά πιστεύω πως περισσότερο αξίζει να επικεντρωθείτε σε τρεις βασικές περιοχές : Marais, Palais Royale και  Left Bank
Ξεκινώντας από τα βόρεια της περιοχής Marais και τη boutique Quidam de Revel που δέχεται πελάτες μόνο με ραντεβού . Εκεί μπορείτε να βρείτε ρούχα από 60 σχεδιαστές όπως  Pierre Cardin . Με  minimum χρέωση τα 180 ευρώ μπορείς να ενοικιάσεις ένα μοναδικό  vintage outfit για τις εξόδους σου στο Παρίσι.
Στο Palais Royale, η boutique Didier Ludot χωρίζεται σε τρια διαφορετικά shops: ένα με αξεσουάρ και  ready-to-wear Dior και Givenchy, ένα με  haute couture συλλογές  από Vionnet, Schiaparelli και Madame Grès και ένα το οποίο ονομάζεται  La Petite Robe Noire, όπου είναι το ιδανικό για να βρεις το κλασικό μαύρο φόρεμα. Πιο δίπλα η  Gabrille Geppert (31-34 Galerie Montpensier; 42-61-53-52) αποτελεί την αγαπημένη boutique των fans των vintage αξεσουάρ . Εκεί μπορείς να βρεις μια μεγάλη καλοδιατηρημένη vintage συλλογή με της πολυπόθητες τσάντες των οίκων  Chanel και Louis Vuitton από 400 ευρώ.
Τέλος μην ξεχάσετε το Tiany Chambard (32 rue Jacob) στο  Left Bank. Αποτελεί ένα κουτί πραγματικά που είναι γεμάτο με κοσμήματα από τη δεκαετία του 40 έως τη δεκαετία του 80. To  Les 3 Marches de Catherine B έχει μια τεράστια συλλογή από  από τα πιο πολυπόθητα γαλλικά brands, Chanel και Hermès, ρούχα και αξεσουαρ και για τους λάτρης των συλλεκτικών αντικειμένων, η συγκεκριμένη boutique περιλαμβάνει μια συλλογή με περισσότερες από  50 Kelly bags . 
Didier Ludot



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© 2009 - myshoe.world
IniMinimalisKah is proudly powered by Blogger